Ponedeljak, Decembar 14, 2009

FK Partizan - svetski brend

 

U Johanesburgu (Južna Afrika) – od 28. novembra do 2. decembra održava se 14. po redu SOCCEREX, vodeća svetska konvencija o fudbalu. U okviru SOCCEREX konvencije će se na jednom mestu naći svi vodeći ljudi fudbalskih klubova, asocijacija, kompanija koje su usko poslovno povezane sa fudbalom, proizvođačima sportske opreme i svi ostali koji imaju veze sa najvažnijom sporednom stvari na svetu. Svi oni će imati priliku da između sebe razmene poslovna i organizaciona iskusta, učestvuju na raznim predavanjima, ali i da sklapaju poslovne aranžmane.

FK Partizan je i ovaj put imao tu čast da od organizatora dobije otvoreni poziv za učestvovanje na ovom svojevrsnom spektaklu globalnih razmera, i to kao jedini klub iz jugoistočne Evrope, što je još jedan dokaz da je Partizan ime koje je izuzetno cenjeno u svetu.

Ispred FK Partizana put Južne Afrike uputili su se portparol Marko Vjetrović, koji će aktivno učestvovati u oficijalnom delu programa i Vladimir Jarić, izvršni direktor marketinga FK Partizan. Cilj odlaska na SOCCEREX je uspostavljanje kontakata sa vodećim svetskim kompanijama, koje već ulažu u fudbal kao i unapređenje organizacionih sposobnosti kluba.

Delegacija Partizana je put Johanesburga krenula u ponedeljak redovnom linijom Lufthanze, zajedno sa delegacijom FSS, koja se inače uputila na žreb za Svetsko prvenstvo 2010 godine. Želimo predstavnicima našeg saveza puno sreće na žrebu...

Da se Partizanovi predstavnici osećaju kao kod kuće, potrudio se bivši igrač i trener crno belih Vladimir Vermezović, koji im je prvi poželeo dobrodošlicu na afričkom kontinentu. Inače, popularni Vermez je trenutno trener južnoafričkog prvoligaša Kajzer Čifsa, jednog od najpopularnijih klubova na tamošnjim prostorima...

Odlicno [Odgovori]

Odlicno kolega.Vidim mnogo obozavas fudbal.Partizan koji je izgubio od Arsenala.

Comment by milosepo4208 (11/01/2010 14:09)

Odlicno [Odgovori]

Kolega Zvezda.Je najbolja od partizana.A vi sa ofk beogradom igrate bedno 3:0..sramota....

Comment by milosepo4208 (11/01/2010 14:15)

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me